Het is je vast wel eens overkomen, je zit de hele dag op je laptop te gamen en op eens overhit je laptop. Of je hebt vast wel eens gehad dat je jouw laptop opent en je in eens een blauw scherm krijgt. Als je dat gerepareerd moet hebben, ga dan voor laptop reparatie Utrecht

Hoe voorkom je dat jouw laptop overhit?

Check ten eerste of je niet te veel RAM gebruikt. RAM is je werkgeheugen, dus hoeveel kan je laptop tegelijk doen. Als je een best goedkope laptop hebt, moet je er niet van uit gaan dat je er zware spellen op kan spelen. Wat je ook niet moet verwachten van een goedkope laptop is dat je veel kan multitasken. Goedkope laptops kunnen multitasken minder goed aan dan zware laptops. Stel nou dat deze tips niet helpen en je laptop toch overhit, ga dan voor laptop reparatie Utrecht. 

De struggles van het laten vallen van je telefoon

Je bent vast een geluksvogel en laat ook altijd je telefoon vallen, of niet? stel je eens voor, je hebt vaak problemen met je laptop en dan laat je ook nog eens je telefoon vallen. Laat je je telefoon te vaak vallen, kies er dan voor om dat te fixen bij telefoon reparatie Utrecht. Maar je zult het ook vast meegemaakt hebben dat je telefoon heel snel leeg gaat. Waar kan dit dan mee te maken hebben? Dat heeft er simpelweg mee te maken dat de batterij van de telefoon een slechtere “conditie” heeft dan eerst. Als je batterij conditie toch slechter wordt kan je altijd nog voor telefoon reparatie Utrecht gaan. Als je het scherm van je telefoon wilt fixen kan je ook voor telefoon reparatie Utrecht gaan.

black flat screen computer monitor