Afgelopen maand kreeg ik mijn nieuwe iPhone xs binnen. Ik had hier een lange tijd voor gespaard aangezien ik van mijn ouders geen abonnementen mag afsluiten voor mobiele telefoons. Na maanden lang sparen had ik eindelijk het geld bij elkaar op deze telefoon te kopen. Maar wat er een aantal dagen na aankoop gebeurden was verschrikkelijk! Ik liet mijn iPhone xs vallen voordat ik ging douche. Zodoende is er een borst onderin het beeldscherm ontstaan bij de home button. Ik baalde hier ontzettend van want deze iPhone xs had mij een vermogen gekost. Vandaar dat ik het internet ben gaan bekijken en al gauw vond ik meer informatie over het bedrijf Cupair.

iphonexs

Een geweldige ervaring met Cupair

Na het bekijken van de website nam ik het besluit om Cupair te benaderen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan door de eigenaar waardoor ik mijzelf gelijk op mijn gemak voelde. Al snel bleek ook dat Cupair mij graag wilde helpen. Vandaar dat ik hen mijn iPhone xs dan ook liet repareren. Gelukkig was de ervaring dan ook geweldig. Dezelfde dag kreeg ik een belletje dat ik mijn telefoon kon ophalen. Mijn telefoon werkt weer perfect en daar ben ik super blij mee!