Is uw iPhone kapot en weet u er geen raad mee? Geen zorgen! Breng je iPhone langs bij iPhone reparatie ArnhemiPhone reparatie Arnhem en wij fixen het voor je! Wij maken gebruik van de nieuwste technologie en technieken waardoor we uw iPhone snel voor u kunnen repareren. Voor reparatie kunt u tijdens openingstijden altijd langskomen op zaak. iPhone reparatie Arnhem is gevestigd in Arnhem, op de Hanzestraat 4. Omdat wij het belangrijk vinden dat uw telefoon daadwerkelijk is gerepareerd krijgt u van ons een garantie van 6 maanden  lang!

Wachttijd

De meeste reparaties duren bij iPhone reparatie Arnhem mar 30 minuten. U telefoon wordt dan snel voor u gerepareerd terwijl u staat te wachten. Duurt het langer dan 30 minuten? Dan geven we dit van tevoren aan, ook geven we u dan gelijk ook een tijdstip waarop uw iPhone wel klaar is. Het komt ook wel eens voor dat een telefoon niet meer te repareren valt, in dit geval hoeft u dan geen kosten te betalen.

Accessoires

Naast het repareren van telefoons verkopen we bij iPhone reparatie Arnhem ook accessoires voor telefoons en telefoons van verschillende merken. Wilt u wat meer informatie? Kom dan gerust langs of neem zo snel mogelijk contact met ons op.