IPhone reparatie Venlo met I Works Repair

Op zoek naar een bedrijf die jouw iPhone weer helemaal de oude maakt? Dan zit je bij I Works Repair aan het juiste adres! Je kunt voor alle iPhone modellen terecht bij deze winkel, van een iPhone 4 tot een iPhone X.  Lees hier over onze iPhone reparatie Venlo.

Persoonlijke ervaring met dit bedrijf

Het scherm van mijn iPhone 7 moest nodig gemaakt worden, er zat een hele grote barst in. Ook was de volumeknop van mijn iPhone kapot. Op Google zocht ik naar iPhone reparatie Venlo en zo vond ik de website van I Works Repair. Via deze website kon ik mijn type iPhone selecteren en mijn schade selecteren. De prijzen van de reparaties staan duidelijk op de site beschreven. Ook staat er beschreven dat het maken van een frontglas-scherm van een iPhone 7 maar 30 minuten duurt! Ik heb online een afspraak gemaakt voor mijn reparaties. Met mijn iPhone 7 ben ik langs een vestiging in Limburg gegaan. Hier werd mijn telefoon gemaakt en stond ik binnen 30 minuten weer buiten, met een gemaakte telefoon! Mijn telefoonscherm ziet er goed uit en mijn volumeknop werkt weer als gegoten. De service van I Works Repair is erg snel en van zeer goede kwaliteit. Als u op zoek bent naar een iPhone reparatie Venlo, dan raad ik I Works Repair zeker aan!

Voor meer informatie over telefonie kunt u hier terecht.